瀏覽模式: 普通 | 列表

使徒行傳 16:31

31他 們 說 : 當 信 主 耶 穌 , 你 和 你 一 家 都 必 得 救 。

31They replied, "Believe in the Lord Jesus, and you
    will be saved-you and your household."

使徒行傳 16:31

詩篇 51:9-10

9求 你 掩 面 不 看 我 的 罪 , 塗 抹 我 一 切 的 罪 孽 。

10  神 啊 , 求 你 為 我 造 清 潔 的 心 , 使 我 裡 面 重 新 有 正 直 ( 或 譯 : 堅 定 ) 的 靈 。

9Hide your face from my sins
and blot out all my iniquity.
10Create in me a pure heart, O God,
and renew a steadfast spirit within me.



詩篇 51:9-10

馬可福音 13:13

13並 且 你 們 要 為 我 的 名 被 眾 人 恨 惡 。 惟 有 忍 耐 到 底 的 , 必 然 得 救 。

13Everyone will hate you because of me, but the
one who stands firm to the end will be saved.

馬可福音 13:13

歌林多前書 4:7

7使 你 與 人 不 同 的 是 誰 呢 ? 你 有 甚 麼 不 是 領 受 的 呢 ; 若 是 領 受 的 , 為 何 自 誇 , 彷 彿 不 是 領 受 的 呢 ?

7For who makes you different from anyone else? What do you have
   that you did not receive? And if you did receive it, why do you boast
   as though you did not?

歌林多前書 4:7

詩篇 12:6

6耶 和 華 的 言 語 是 純 淨 的 言 語 , 如 同 銀 子 在 泥 爐 中 煉 過 七 次 。

6And the words of the Lord are flawless,

like silver purified in a crucible,

like gold refined seven times.




詩篇 12:6

提摩太前書 6:10

10貪 財 是 萬 惡 之 根 。 有 人 貪 戀 錢 財 , 就 被 引 誘 離 了 真 道 , 用 許 多 愁 苦 把 自 己 刺 透 了 。

10For the love of money is a root of all kinds of evil. Some people, eager
     for money, have wandered from the faith and pierced themselves with
     many griefs.



提摩太前書

羅馬書 10:11

11經 上 說 : 凡 信 他 的 人 必 不 至 於 羞 愧 。

11As Scripture says, “Anyone who believes in him will never be
     put to shame.”



羅馬書 10:11

羅馬書 8:18

18我 想 , 現 在 的 苦 楚 若 比 起 將 來 要 顯 於 我 們 的 榮 耀 就 不 足 介 意 了 。

18I consider that our present sufferings are not worth comparing with
     the glory that will be revealed in us. 



羅馬書 8:18

羅馬書 5:1

1

1Therefore, since we have been justified through faith, wea have
  peace with God through our Lord Jesus Christ,



羅馬書 5:1

出埃及記 15:6

6 耀

6Your right hand, Lord, was majestic in power.

  Your right hand, Lord, shattered the enemy.


出埃及記 15:6