• 1 
瀏覽模式: 普通 | 列表

雅歌 1:3-4a

3你 的 膏 油 馨 香 ; 你 的 名 如 同 倒 出 來 的 香 膏 , 所 以 眾 童 女 都 愛 你 。

4願 你 吸 引 我 , 我 們 就 快 跑 跟 隨 你 。

3Pleasing is the fragrance of your perfumes;
  your name is like perfume poured out.
  No wonder the maidens love you!
4Take me away with you—let us hurry!

雅歌 1:3-4a

以賽亞書 46:4

4直 到 你 們 年 老 , 我 仍 這 樣 ; 直 到 你 們 髮 白 , 我 仍 懷 搋 。 我 已 造 作 , 也 必 保 抱 ; 我 必 懷 抱 , 也 必 拯 救 。

4Even to your old age and gray hairs

I am he, I am he who will sustain you.

I have made you and I will carry you;

I will sustain you and I will rescue you.



以賽亞書 46:4

以賽亞書 54:10

10大 山 可 以 挪 開 , 小 山 可 以 遷 移 ; 但 我 的 慈 愛 必 不 離 開 你 ; 我 平 安 的 約 也 不 遷 移 。 這 是 憐 恤 你 的 耶 和 華 說 的 。

10Though the mountains be shaken

and the hills be removed,

yet my unfailing love for you will not be shaken

nor my covenant of peace be removed,”

says the Lord, who has compassion on you.


以賽亞書 54:10

約翰福音 3:16

16「 神 愛 世 人 , 甚 至 將 他 的 獨 生 子 賜 給 他 們 , 叫 一 切 信 他 的 , 不 至 滅 亡 , 反 得 永 生 。

16“For God so loved the world that he gave his one and only Son,f that whoever believes in him shall not perish but have eternal life.

約翰福音 3:16

約翰壹書 4:10

10不 是 我 們 愛 神 , 乃 是 神 愛 我 們 , 差 他 的 兒 子 為 我 們 的 罪 作 了 挽 回 祭 , 這 就 是 愛 了 。

10This is love: not that we loved God, but that he loved us and sent his Son as an atoning sacrifice for our sins. 

約翰壹書 4:10

歌 林 多 前 書 13:8

8愛 是 永 不 止 息 。 先 知 講 道 之 能 終 必 歸 於 無 有 ; 說 方 言 之 能 終 必 停 止 ; 知 識 也 終 必 歸 於 無 有 。

8Love never fails. But where there are prophecies, they will cease; where there are tongues, they will be stilled; where there is knowledge, it will pass away. 

哥林多前書 13:8

西番雅書 3:17

17  

17The Lord your God is with you,

he is mighty to save.

He will take great delight in you,

he will quiet you with his love,

he will rejoice over you with singing.”

西番雅書 3:17

  • 1