• 1 
瀏覽模式: 普通 | 列表

出埃及記 15:6

6 耀

6Your right hand, Lord, was majestic in power.

  Your right hand, Lord, shattered the enemy.


出埃及記 15:6

詩篇 65:11

11你 以 恩 典 為 年 歲 的 冠 冕 ; 你 的 路 徑 都 滴 下 脂 油 

11You crown the year with your bounty,

and your carts overflow with abundance.



詩篇 65:11

詩篇 36:7-8

7  神 啊 , 你 的 慈 愛 何 其 寶 貴 ! 世 人 投 靠 在 你 翅 膀 的 蔭 下 。

8他 們 必 因 你 殿 裡 的 肥 甘 得 以 飽 足 ; 你 也 必 叫 他 們 喝 你 樂 河 的 水 。

7How priceless is your unfailing love, O God!

People take refuge in the shadow of your wings.

8They feast on the abundance of your house;

you give them drink from your river of delights.

 


詩篇 36:7-8

詩篇 16:11

11你 必 將 生 命 的 道 路 指 示 我 。 在 你 面 前 有 滿 足 的 喜 樂 ; 在 你 右 手 中 有 永 遠 的 福 樂 。

11You make known to me the path of life;

you will fill me with joy in your presence,

with eternal pleasures at your right hand.



詩篇 16:11

彼得前書 1:3

3願 頌 讚 歸 與 我 們 主 耶 穌 基 督 的 父 神 ! 他 曾 照 自 己 的 大 憐 憫 , 藉 耶 穌 基 督 從 死 裡 復 活 , 重 生 了 我 們 , 叫 我 們 有 活 潑 的 盼 望

3Praise be to the God and Father of our Lord Jesus Christ! In his
great mercy he has given us new birth into a living hope through
the resurrection of Jesus Christ from the dead,


彼得前書 1:3

詩篇 8:3-4

3我 觀 看 你 指 頭 所 造 的 天 , 並 你 所 陳 設 的 月 亮 星 宿 ,

4便 說 : 人 算 甚 麼 , 你 竟 顧 念 他 ? 世 人 算 甚 麼 , 你 竟 眷 顧 他 ?

3When I consider your heavens,

the work of your fingers,

the moon and the stars,

which you have set in place,

4what is man that you are mindful of him,

the son of man that you care for him?

詩篇 8:3-4

詩篇 103:2-3

2我 的 心 哪 , 你 要 稱 頌 耶 和 華 ! 不 可 忘 記 他 的 一 切 恩 惠 !

3他 赦 免 你 的 一 切 罪 孽 , 醫 治 你 的 一 切 疾 病 。

2Praise the Lord, O my soul,

and forget not all his benefits—

3who forgives all your sins

and heals all your diseases,

 

詩篇 103:2-3

耶利米哀歌 3:23-24

23每 早 晨 , 這 都 是 新 的 ; 你 的 誠 實 極 其 廣 大 !

24我 心 裡 說 : 耶 和 華 是 我 的 分 , 因 此 , 我 要 仰 望 他 。

23They are new every morning;

great is your faithfulness.

24 I say to myself, “The Lord is my portion;

therefore I will wait for him.”

 

耶利米哀歌 3:23-24

詩篇 121:2-3

2我 的 幫 助 從 造 天 地 的 耶 和 華 而 來 。

3他 必 不 叫 你 的 腳 搖 動 ; 保 護 你 的 必 不 打 盹 !

2My help comes from the Lord,

the Maker of heaven and earth.

3He will not let your foot slip—

he who watches over you will not slumber;

 


詩篇 121:2-3

  • 1