• 1 
瀏覽模式: 普通 | 列表

提摩太前書 6:10

10貪 財 是 萬 惡 之 根 。 有 人 貪 戀 錢 財 , 就 被 引 誘 離 了 真 道 , 用 許 多 愁 苦 把 自 己 刺 透 了 。

10For the love of money is a root of all kinds of evil. Some people, eager
     for money, have wandered from the faith and pierced themselves with
     many griefs.



提摩太前書

哈該書 1:4-5

4這 殿 仍 然荒 涼 , 你 們 自 己 還 住 天 花 板 的 房 屋 麼 ?
5現 在 萬 軍 之 耶 和 華 如 此 說 : 你 們 要 省 察 自 己 的 行 為 。

4“Is it a time for you yourselves to be living in your paneled houses,
while this house remains a ruin?”
5Now this is what the Lord
Almighty says: “Give careful thought to your ways.


哈該書 1:4-5

歌羅西書 2:8

8

 8 See to it that no one takes you captive through hollow and deceptive philosophy, which depends on human tradition and the elemental spiritual forcesa of this world rather than on Christ.

歌羅西書 2:8

加拉太書 6:7

7不 要 自 欺 , 神 是 輕 慢 不 得 的 。 人 種 的 是 甚 麼 , 收 的 也 是 甚 麼 。

7Do not be deceived: God cannot be mocked. A man reaps what
he sows. 


加拉太書 6:7

馬太福音 3:10

10現 在 斧 子 已 經 放 在 樹 根 上 , 凡 不 結 好 果 子 的 樹 就 砍 下 來 , 丟 在 火 裡 。

10The ax is already at the root of the trees, and every tree that does not produce good fruit will be cut down and thrown into the fire.

馬太福音 3:10

馬可福音 13:33

33你 們 要 謹 慎 , 儆 醒 祈 禱 , 因 為 你 們 不 曉 得 那 日 期 幾 時 來 到 。

33Be on guard! Be alert! You do not know when that time will come. 

馬可福音 13:33

阿摩司書 8:11

11主 耶 和 華 說 : 日 子 將 到 , 我 必 命 饑 荒 降 在 地 上 。 人 飢 餓 非 因 無 餅 , 乾 渴 非 因 無 水 , 乃 因 不 聽 耶 和 華 的 話 。

11“The days are coming,” declares the Sovereign Lord,

“when I will send a famine through the land—

not a famine of food or a thirst for water,

but a famine of hearing the words of the Lord.


阿摩司書8:11

  • 1