瀏覽模式: 普通 | 列表

馬可福音 13:13

13並 且 你 們 要 為 我 的 名 被 眾 人 恨 惡 。 惟 有 忍 耐 到 底 的 , 必 然 得 救 。

13Everyone will hate you because of me, but the
one who stands firm to the end will be saved.

馬可福音 13:13

羅馬書 8:18

18我 想 , 現 在 的 苦 楚 若 比 起 將 來 要 顯 於 我 們 的 榮 耀 就 不 足 介 意 了 。

18I consider that our present sufferings are not worth comparing with
     the glory that will be revealed in us. 



羅馬書 8:18

詩篇 46:1

1 神 是 我 們 的 避 難 所 , 是 我 們 的 力 量 , 是 我 們 在 患 難 中 隨 時 的 幫 助 。

1God is our refuge and strength,

an ever-present help in trouble.



詩篇 46:1

彼得前書 4:14

14你 們 若 為 基 督 的 名 受 辱 罵 , 便 是 有 福 的 ; 因 為 神 榮 耀 的 靈 常 住 在 你 們 身 上 。

14If you are insulted because of the name of Christ, you are
blessed, for the Spirit of glory and of God rests on you. 


彼得前書 4:14

哈巴谷書 3:18-19

18然 而 , 我 要 因 耶 和 華 歡 欣 , 因 救 我 的   神 喜 樂 。

19主 耶 和 華 是 我 的 力 量 ; 他 使 我 的 腳 快 如 母 鹿 的 蹄 , 又 使 我 穩 行 在 高 處 。

18yet I will rejoice in the Lord,

I will be joyful in God my Savior.

19The Sovereign Lord is my strength;

he makes my feet like the feet of a deer,

he enables me to tread on the heights.

 


哈巴谷書 3:18-19

申命記8:3

3他 苦 煉 你 , 任 你 飢 餓 , 將 你 和 你 列 祖 所 不 認 識 的 嗎 哪 賜 給 你 吃 , 使 你 知 道 , 人 活 著 不 是 單 靠 食 物 , 乃 是 靠 耶 和 華 口 裡 所 出 的 一 切 話 。

3He humbled you, causing you to hunger and then feeding you
with manna, which neither you nor your ancestors had known,
to teach you that man does not live on bread alone but on every
word that comes from the mouth of the 
Lord. 

申命記8:3

那鴻書 1:7

7耶 和 華 本 為 善 , 在 患 難 的 日 子 為 人 的 保 障 , 並 且 認 得 那 些 投 靠 他 的 人 。

7The Lord is good,

a refuge in times of trouble.

He cares for those who trust in him,



那鴻書 1:7

腓立比書 1:29

29因 為 你 們 蒙 恩 , 不 但 得 以 信 服 基 督 , 並 要 為 他 受 苦 。

29For it has been granted to you on behalf of Christ not only to believe on him, but also to suffer for him,

腓立比書 1:29

馬太福音 11:28

28凡 勞 苦 擔 重 擔 的 人 可 以 到 我 這 裡 來 , 我 就 使 你 們 得 安 息 。

28“Come to me, all you who are weary and burdened, and I will give you rest.

馬太福音 11:28

馬太福音 5:10

10為 義 受 逼 迫 的 人 有 福 了 ! 因 為 天 國 是 他 們 的 。

10Blessed are those who are persecuted because of righteousness,

for theirs is the kingdom of heaven.


馬太福音 5:10