• 1 
瀏覽模式: 普通 | 列表

詩篇 51:9-10

9求 你 掩 面 不 看 我 的 罪 , 塗 抹 我 一 切 的 罪 孽 。

10  神 啊 , 求 你 為 我 造 清 潔 的 心 , 使 我 裡 面 重 新 有 正 直 ( 或 譯 : 堅 定 ) 的 靈 。

9Hide your face from my sins
and blot out all my iniquity.
10Create in me a pure heart, O God,
and renew a steadfast spirit within me.



詩篇 51:9-10

何西阿書 6:1

1來 罷 , 我 們 歸 向 耶 和 華 ! 他 撕 裂 我 們 , 也 必 醫 治 ; 他 打 傷 我 們 , 也 必 纏 裹 。

1“Come, let us return to the Lord.

He has torn us to pieces

but he will heal us;

he has injured us

but he will bind up our wounds.


何西阿書 6:1

啟示錄 3:19

19凡 我 所 疼 愛 的 , 我 就 責 備 管 教 他 ; 所 以 你 要 發 熱 心 , 也 要 悔 改 。

19Those whom I love I rebuke and discipline. So be earnest,
  and repent. 


啟示錄 3:19

  • 1