• 1 
瀏覽模式: 普通 | 列表

路加福音 12:12

12

12for the Holy Spirit will teach you at that time what you should say.”



路加福音 12:12

使徒行傳 1:8

8但 聖 靈 降 臨 在 你 們 身 上 , 你 們 就 必 得 著 能 力 , 並 要 在 耶 路 撒 冷 、 猶 太 全 地 , 和 撒 瑪 利 亞 , 直 到 地 極 , 作 我 的 見 證 。

8But you will receive power when the Holy Spirit comes on you;
and you will be my witnesses in Jerusalem, and in all Judea and
Samaria, and to the ends of the earth.

使徒行傳 1:8

哥林多前書 12:13

13我 們 不 拘 是 猶 太 人 , 是 希 利 尼 人 , 是 為 奴 的 , 是 自 主 的 , 都 從 一 位 聖 靈 受 洗 , 成 了 一 個 身 體 , 飲 於 一 位 聖 靈 。

13For we were all baptized by one Spirit so as to form one body—
whether Jews or Gentiles, slave or free—and we were all given the
one Spirit to drink. 


哥林多前書 12:13

以賽亞書 44:3

3因 為 我 要 將 水 澆 灌 口 渴 的 人 , 將 河 澆 灌 乾 旱 之 地 。 我 要 將 我 的 靈 澆 灌 你 的 後 裔 , 將 我 的 福 澆 灌 你 的 子 孫 。

3For I will pour water on the thirsty land,

and streams on the dry ground;

I will pour out my Spirit on your offspring,

and my blessing on your descendants.


以賽亞書 44:3

加拉太書 4:6

6你 們 既 為 兒 子 , 神 就 差 他 兒 子 的 靈 進 入 你 們 ( 原 文 作 我 們 ) 的 心 , 呼 叫 : 阿 爸 ! 父 !

6Because you are sons, God sent the Spirit of his Son into our hearts, the Spirit who calls out, “Abba, Father.”

加拉太書 4:6

哥林多後書 1:21-22

21那 在 基 督 裡 堅 固 我 們 和 你 們 , 並 且 膏 我 們 的 就 是 神 。 
22他 又 用 印 印 了 我 們 , 並 賜 聖 靈 在 我 們 心 裡 作 憑 據 。

21Now it is God who makes both us and you stand firm in Christ. He anointed us, 
22set his seal of ownership on us, and put his Spirit in our hearts as a deposit, guaranteeing what is to come.

哥林多後書 1:21-22

  • 1