• 1 
瀏覽模式: 普通 | 列表

羅馬書 10:11

11經 上 說 : 凡 信 他 的 人 必 不 至 於 羞 愧 。

11As Scripture says, “Anyone who believes in him will never be
     put to shame.”



羅馬書 10:11

詩篇 56:3

3我 懼 怕 的 時 候 要 倚 靠 你 。

3When I am afraid, I put my trust in you.



詩篇 56:3

約伯記 19:25-26

25我 知 道 我 的 救 贖 主 活 著 , 末 了 必 站 立 在 地 上 。

26我 這 皮 肉 滅 絕 之 後 , 我 必 在 肉 體 之 外 得 見 神 。

 

25I know that my redeemerc lives,

and that in the end he will stand on the earth.

26And after my skin has been destroyed,

yete inf my flesh I will see God;



約伯記 19:25-26

加拉太書 2:20b

20

 

20The life I now live in the body, I live by faith in the Son of God,
who loved me and gave himself for me.


加拉太書 2:20b

列王紀下 6:16

16

 

16“Don’t be afraid,” the prophet answered. “Those who are with us are more than those who are with them.”


列王紀下 6:16

以賽亞書 26:3

3堅 心 倚 賴 你 的 , 你 必 保 守 他 十 分 平 安 , 因 為 他 倚 靠 你 。

3You will keep in perfect peace

those whose minds are steadfast,

because they trust in you.



以賽亞書 26:3

腓立比書 4:13

13我 靠 著 那 加 給 我 力 量 的 , 凡 事 都 能 做 。

13I can do everything through him who gives me strength.

腓立比書 4:13

羅馬書 8:37

37然 而 , 靠 著 愛 我 們 的 主 , 在 這 一 切 的 事 上 已 經 得 勝 有 餘 了 。

37No, in all these things we are more than conquerors through him who loved us.

羅馬書 8:37

約伯記 23:10

10 然 而 他 知 道 我 所 行 的 路 ; 他 試 煉 我 之 後 , 我 必 如 精 金 。

10 But he knows the way that I take;

when he has tested me, I will come forth as gold.


約伯記 23:10

  • 1